Home Новини сучасних технологій Samsung Galaxy S20 FE показали на живих зображеннях

Samsung Galaxy S20 FE показали на живих зображеннях

0

Раніше ми повідомляли, що Samsung готується до релізу смартфона Galaxy S20 FЕ. Він вже отримав деякі сертифікати і навіть були опубліковані якісні зображення. Сьогодні ж, Samsung Galaxy S20 FE показали на живих зображеннях.

Відповідні зображення були опубліковані в Twitter акаунті jimmyispromo, який зміг отримати смартфон в кольорі Cloud Navy. Також він підтвердив деякі його ключові деталі.

Смартфон Galaxy S20 FE отримав плоский 6,5-дюймовий AMOLED дисплей із частотою оновлення 120 Гц.

У невеликому вирізі у верхній половині дисплея розміщена 32-мегапіксельна селфі-камера, а ззаду поставляється 12-мегапіксельна основна + 8-мегапіксельна телефото з 3-кратним оптичним збільшенням. Третя камера – це 12-мегапіксельний надширокий об’єктив.

Решта специфікацій включає акумулятор на 4500 мАг, Snapdragon 865 у версії 5G та Exynos 990 у моделі 4G та OneUI 2.5 на версії Android 11. Galaxy S20 FE запускається 23 вересня і очікується у роздрібній торгівлі за 700 євро в Європі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version