Реклама

Samsung Galaxy S21 може прийти із процесором Snapdragon 888

Останні Новини

Запуск серії смартфонів Samsung Galaxy S21 очікується у січні 2021 року, відповідно до чого в мережі є вже велика кількість інформацїі про новинки. Раніше повідомлялось, що смартфон Galaxy S21 буде обладнаний чіпсетами Exynos. Зараз дана модель телефону з’явилась на сайті сертифікацї FCC. Даний список сертифікації показав, що Samsung Galaxy S21 може прийти із процесором SM8350, що якраз являється новим Snapdragon 888. Загалом можна очікувати, що на різних ринках будуть представлені вище згадані чіпсети.

Інші розкриті характеристики списком FCC — це підтримка mmWave 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC та зворотна бездротова зарядка на 9 Вт. Є інформація і про акумулятор, а саме розкрито його номер моделі EB-BG991ABY. Ємність не розголошується, але раніше була інформація про 4000 мАг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы причины, по которым украинским пенсионерам отказывают в кредитах

Стаття доступна українською...В Украине достаточно распространенная практика отказа в кредите пенсионерам. К сожалению, такое распространено во многих странах бывшего...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -