Реклама

На FCC помічено новий смартфон Motorola

Останні Новини

На сайті FCC помічено новий смартфон Motorola. А саме, Motorola Moto G9 Plus пройшов сертифікацію. Тому, ми можемо говорити, що залишилось недовго до його презентації.

Що нам відомо про дану модель? Витоки інформації розкривають нам оперативну пам’ять — 4Гб та вбудовану — 128 Гб. Отримає телефон акумулятор ємністю 5000 мАг та, очікується, підтримку швидкої зарядки до 30Вт. Також Motorola Moto G9 Plus має дводіапазонний Wi-Fi 802.11ac та Bluetooth 5. Щодо інших специфікацій, то вони залишаються невідомими. Проте, деякі джерела інформації прогнозують випуск даного телефону уже в вересні. Відповідно до цього, протягом цього місяця, ми точно отримаємо більше інформації про характеристики Moto G9 Plus.

Рекомендуємо: З’явились Повні Характеристики Google Pixel 4a.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Pixel 5 отримав нові функції камери

Google Pixel 5 не отримав серйозних змін в апаратному забезпеченні камери. Телефотокамера 2X від Pixel 4 була замінена...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -