Реклама

Як перевірити на працездатність зарядний кабель для Android – смартфона

Останні Новини

Проблема із заряджанням смартфона може виникнути у кожного з нас і зазвичай це відбувається в найбільш непідходящий момент. Правда не завжди в таких випадках варто звинувачувати сам смартфон, потрібно звернути увагу і на пристрій для заряджання. Отож, зараз ми поговоримо про те, як перевірити на працездатність зарядний кабель для Android.

Варто відмітити, що в кожного зарядного пристрою є відповідна швидкість роботи, тому для початку спробуйте виміряти її. Зробити це можна завантаживши один із наявних додатків в магазині Google Play, до прикладу AccuBattery чи Ampere. Відповідно до наявних тестів та відгуків, саме ці два додатки найкраще справляються із своєю задачею.

Для визначення працездатності вашого зарядного пристрою, вам потрібно підключити його до смартфона і далі до джерела живлення. Для більш точних та правильних результатів, все ж рекомендується підключати зарядку безпосередньо до розетки. Далі, застосувавши один із вищезгаданих додатків ви отримаєте інформацію про смартфон, акумулятор, поточну потужність зарядки та швидкість зарядного кабелю.

Після проведення тестування, ви зможете переглянути усі відомості, які, залежно від працездатності кабелю, будуть виділятись різними кольорами. До прикладу, якщо підключення до джерела живлення не було виявлено, текст буде помаранчевим. Також вам буде виведено дані про те, які програми найбільше витрачають заряд, тобто ви зможете отримати повну інформацію щодо автономності вашого ґаджета.

Одразу зазначимо і основні рекомендації щодо того, як збільшити швидкість зарядки. І основна рекомендація полягає в використанні оригінальних зарядних пристроїв, тобто тих, що йшли в комплекті із смартфоном. Сторонні кабелі для зарядки від інших виробників не зможуть вам надати максимальної зарядки та ще й можуть зашкодити акумулятору. Також можна ввімкнути режим польоту під час заряджання, правда в такому випадку ви залишитесь без зв’язку.  Можна використовувати функцію швидкої зарядки, якщо ваш смартфон її підтримує, а ще краще заряджати ґаджет від розетки, ніж від ноутбука чи інших схожих пристроїв.

Також нещодавно було названо 4 ознаки гіперпосилань, на які небезпечно переходити в Інтернеті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Одна дія, яка допоможе пришвидшити роботу комп’ютера

Комп'ютери час від часу можуть починати зависати, не коректно працювати, довго думати та не загружати потрібні сторінки і програми....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -