Home Новини сучасних технологій Samsung готує до релізу новий планшет Galaxy Tab

Samsung готує до релізу новий планшет Galaxy Tab

0

Сьогодні надійшла інформація, що Samsung готує до релізу новий планшет Galaxy Tab. Згідно останніх даних, у списку Geekbench з’явився планшет Galaxy Tab S8+. Даний планшет відноситься до серії флагманських планшетів разом із Galaxy Tab S8 та Galaxy Tab S8 Ultra. У базі даних він помічений під назвою SM-X808U та отримав 1211 балів в одноядерному тесті та 3193 бали в багатоядерному.

Відповідно до розкритих даних, новий планшет працюватиме на процесорі SD898, тобто Snapdragon 898. Стали відомі і тактові частоти ядер даного процесора. А саме, основного ядра 3,00 ГГц, наступних трьох 2,50 ГГц та ще чотири працюють на частоті 1,79 ГГц. Операційна система - Android 12, а оперативна пам’ять – 8 Гб.

Samsung готує до релізу новий планшет Galaxy Tab

Окрім цього, очікується, що планшет Galaxy Tab S8+ буде оснащений OLED-екраном розміром 12,4 дюйма. Пам’ять очікується у варіантах 128 Гб та 256 Гб. А також, в залежності від ринку продажів, планшет може бути оснащений ще й чіпсетом Exynos 2200. Ємність акумулятора очікується 10 090 мАг, а сам планшет з’явиться на ринку на початку 2022 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version