Реклама

Samsung отримав велике замовлення від компанії Qualcomm

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

За даними джерела, який в свою чергу посилається на інформацію з південнокорейських ЗМІ, Samsung отримав велике замовлення від компанії Qualcomm. Зараз мова йде про те, що Samsung буде виробляти однокристальні системи Snapdragon 750G на замовлення компанії Qualcomm. Обсяг замовлення невідомий, але зазначений техпроцес – 8 нм FinFET.

Нагадаємо, раніше в мережі з’явилися дані про те, що Samsung буде виробляти для Qualcomm флагманські 5-нанометрові платформи Snapdragon 875. Таким чином, Samsung закріпила за собою два важливих контракти: Snapdragon 875 і Snapdragon 750G стануть одними з наймасовіших однокристальних систем Qualcomm в наступному році. Також багато очікують від Snapdragon 775G, але не факт, що виробництво цієї 5-нанометровій платформи теж довірять Samsung, адже є ще TSMC.

Snapdragon 750G вже довела свою спроможність: по продуктивності вона навіть трохи обходить популярну Snapdragon 765G. Snapdragon 750G вже використовується в Xiaomi Mi 10T Lite, а скоро повинна також з'явитися в Samsung Galaxy A42 5G і Xiaomi Mi 10 Lite 5G. Обидва цих смартфона повинні вийти до кінця року.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Китаї представили захищений смартфон з підтримкою 5G

В Китаї представили захищений смартфон з підтримкою 5G, 12 ГБ ОЗУ і 108 Мп. AGM X5 вийде в Китаї...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -