Home Новини сучасних технологій Samsung працює над додатковим зарядним пристроєм для смартфона Galaxy S21

Samsung працює над додатковим зарядним пристроєм для смартфона Galaxy S21

0
Samsung працює над додатковим зарядним пристроєм для смартфона Galaxy S21

З тих пір, як було оголошено, що iPhone більше не постачатиметься із зарядним пристроєм, багато брендів глузували з Apple за його рішення. Samsung був одним з таких брендів , але пізніше стало відомо, що компанія в кінцевому підсумку може піти за Apple. Новий звіт розкриває більше інформації про плани південнокорейської фірми щодо Galaxy S21 та зарядного пристрою. Як повідомляється, Samsung працює над додатковим зарядним пристроєм для смартфона Galaxy S21.

Згідно з доповіддю, яка виходить з Південної Кореї, Samsung поставить Galaxy S21, Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra із зарядним пристроєм потужністю 25 Вт . Однак, як повідомляється, компанія вирішила не включати зарядний пристрій на деякі ринки. Більше того, компанія, здається, працює над новим зарядним пристроєм на 30 Вт для своїх смартфонів, але вони будуть продаватися окремо. 

Не зовсім зрозуміло, чому Samsung розробляє зарядний пристрій на 30 Вт, оскільки у нього вже є зарядний пристрій USB-PD потужністю 45 Вт з PPS . Також ходять чутки, що компанія знизить ціну на зарядний пристрій, оскільки він не постачається з кабелем USB Type-C. Samsung поставить USB-кабель у комплекті зі всіма своїми смартфонами.

У звіті також зазначається, що лише Galaxy S21 Ultra буде сумісний з S Pen і що стилус продаватиметься окремо. Більше того, компанія продасть щонайменше два офіційні футляри, в яких є слоти для зберігання S Pen. Давно ходили чутки, що Samsung врешті-решт вб’є лінійку Galaxy Note і замінить її на складні смартфони. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version