Home Новини сучасних технологій Samsung працює над окулярами доповненої реальності

Samsung працює над окулярами доповненої реальності

0

Samsung працює над окулярами доповненої реальності досить давно, і нещодавно ми натрапили на патент, який демонструє дизайн, який здається готовим до запуску. Очікуючи оголошення, в мережі з’явився черговий патент. Цього разу демонструючи те, що схоже на гарнітуру Samsung із змішаною реальністю, виявлено 91mobile. Патент був поданий Всесвітньою організацією інтелектуальної власності, і на ньому є ескізи гарнітури, схожої на Microsoft HoloLens.

Як видно із зображень, гарнітура змішаної реальності Samsung, здавалося б, оснащена подвійними камерами спереду, одна, ймовірно, камера навколишнього середовища, а інша для відеозйомки. За козирком ми бачимо дві голографічні лінзи, які, ймовірно, спроектують голографічні зображення у ваші очі, завдяки чому здається, що ви дивитесь на ці зображення у своєму оточенні.

На пов'язці є затискач, щоб відкрити гарнітуру та відповідно відрегулювати її прилягання. Ремінець може мати м’які матеріали, щоб вам не зашкодити. На верхній панелі розташоване внутрішнє обладнання, включаючи необхідні датчики, процесор, оперативну пам’ять, трансивери Wi-Fi та ін. Гарнітура має прямокутну панель на правій частині хребта, на якій може бути динамік для виведення звуку.

На відміну від типового дизайну, схожого на окуляри, над яким працює Samsung, гарнітура зі змішаною реальністю, показана в патенті, здається, трохи громіздкою, але може додати додаткову функціональність, яка наразі знаходиться в стані закриття. Неясно, чи планує Samsung виводити це на ринок на даний момент.

Джерело: 91mobile

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version