Home Новини сучасних технологій Samsung працює над новим смартфоном серії A

Samsung працює над новим смартфоном серії A

0

Як повідомляється, Samsung працює над новим смартфоном серії A під назвою Galaxy A82. Минулого тижня телефон був помічений у базі даних Geekbench. Тепер смартфон отримав схвалення від органу Bluetooth SIG.

Samsung працює над новим смартфоном серії A

У списку Bluetooth SIG зазначено, що Galaxy A82 5G пов’язаний з номером моделі SM-826S. Той самий варіант був помічений у Geekbench минулого тижня. Сертифікація Bluetooth показує, що телефон підтримує Bluetooth 5.0 з LE (низьким рівнем енергоспоживанням). Жодних інших специфікацій не було зазначено у списку.

Поява Geekbench у Galaxy A82 показала, що він може працювати від чіпсета Snapdragon 855 або Snapdragon 855+, що був доступним на флагманських смартфонах ще в 2019 році. У списку також виявлено, що телефон має 4 ГБ оперативної пам'яті та ОС Android 11. Пристрої, як відомо, стають офіційними приблизно через місяць після появи на Bluetooth SIG. Отже, існує ймовірність того, що Galaxy A82 може стати офіційним в найближчий місяць.

Galaxy A82 буде наступником Galaxy A80 , дебют якого відбувся у квітні 2019 року. Хоча мікросхема SD855 / 855 + застаріла, це, безумовно, оновлення порівняно з попередньою моделлю. Головною привабливістю A80 було те, що він мав не менший екран і поворотний модуль задньої камери. Залишається з’ясувати, чи отримає Galaxy A82 той самий дизайн.

Galaxy A80 оснащений такими характеристиками, як 6,7-дюймовий дисплей S-AMOLED FHD +, вбудований зчитувач відбитків пальців, акумулятор 3700 мАг з підтримкою швидкої зарядки 25 Вт, 8 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ вбудованого сховища та задня панель система камер із 48-мегапіксельною основною камерою, 8-мегапіксельним ультрашироким об’єктивом та об’єктивом TOF 3D.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version