Home Новини сучасних технологій Samsung представляє функцію адаптивного HDR10 + для своїх телевізорів

Samsung представляє функцію адаптивного HDR10 + для своїх телевізорів

0

Samsung представляє функцію адаптивного HDR10 + для своїх телевізорів. Ця функція дозволяє підвищити якість зображення в домашніх умовах при будь-якому освітленні. Ця технологія буде підтримуватися в режимі Filmmaker Mode на нових телевізорах Samsung QLED TV.

Зазвичай для перегляду HDR-контенту краще підходить затемнене приміщення, однак на практиці можуть бути самі різні умови освітлення кімнати. Функція адаптивного HDR10 + динамічно оптимізує яскравість зображення для кожної сцени, використовуючи рекомендації HDR10 + LLC. Технологія використовує вбудований в телевізор сенсор освітленості і гарантує відтворення зображення, максимально наближене до того, що задумували показати творці контенту. Весь HDR-контент сервісу Amazon Prime Video за замовчуванням підтримує формат HDR10 +.

Функція адаптивного HDR10 + в телевізорах Samsung QLED TV підтримується в режимі Filmmaker Mode, який був розроблений у співпраці з професійними режисерами і виробниками споживчої електроніки. Передплатники Amazon Prime Video отримали функціональність одними з перших.
Samsung пообіцяла, що надалі більше різноманітного контенту в HDR10 + буде доступно через глобальні сервіси.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version