Home Новини сучасних технологій Samsung розкрили детальні характеристики смартфона Galaxy A42 5G

Samsung розкрили детальні характеристики смартфона Galaxy A42 5G

0

На початку минулого місяця Samsung анонсували cвій найдешевший телефон 5G – Galaxy A42 5G. Компанія показала нам кілька офіційних зображень і торкнулася лише кількох специфікацій – наприклад, 6,6-дюймовий сенсорний екран AMOLED. І все. На щастя, сьогодні Samsung розкрили детальні характеристики смартфона Galaxy A42 5G. Також вони випустили інфографіку для зручного ознайомлення.

Samsung розкрили детальні характеристики смартфона Galaxy A42 5G

Екран Galaxy A42 5G має роздільну здатність HD + і справді Super AMOLED. Ззаду розміщена основна камера на 48 Мп з діафрагмою f / 1.8, 8-мегапіксельна f / 2.2 ультраширокоформатна, 5-мегапіксельна макрокамера f / 2.4 та датчик глибини 5 Мп. Селфі-шутер – 20 Мп, f / 2.2.

Телефон живиться від безіменного чіпсета з восьмиядерним процесором (подвійний 2,2 ГГц + гекса 1,8 Ггц). Виходячи з такої конфігурації ядер та їх максимальних тактових частот, здається, це Snapdragon 750G SoC, нещодавно анонсований і вже присутній у Mi 10T Lite від Xiaomi.

Продовжуючи, ви отримуєте 4/6 / 8 ГБ оперативної пам'яті в A42 5G, залежно від того, яку модель ви купуєте, пам'ять завжди є 128 ГБ, і її можна розширити за допомогою microSD, як це не дивно. Акумулятор на 5000 мА / год утримує світло включеним і заряджається максимум на 15 Вт. Телефон має вбудований датчик відбитків пальців. Galaxy A42 5G буде пропонуватися в кольорах Prism Dot Black, Prism Dot White і Prism Dot Grey. Дата випуску досі невідома, як і інформація про ціни на даний момент, але очевидно, що він повинен бути трохи дешевшим, ніж Galaxy A51 5G.

Рекомендуємо: Відомо, Як Зберегти Дисплей Samsung Galaxy Note20 Ultra Від Вигорання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version