Home Новини сучасних технологій Samsung розробляє автономний планшет Galaxy M

Samsung розробляє автономний планшет Galaxy M

0
Samsung розробляє автономний планшет Galaxy M

Минулого місяця ми повідомляли, що Samsung розширить свою лінійку Galaxy M із запуском Galaxy M62 . Хоча ми очікували, що це буде смартфон, новий звіт стверджує, що насправді Samsung розробляє автономний планшет Galaxy M. Якщо це виявиться правдою, ми побачимо ще одну лінійку планшетів від компанії поряд із Galaxy Tab A, Galaxy Tab Active та Galaxy Tab S.

Повідомляється, що Galaxy M62, який має номер моделі SM-M625F, є компактним планшетом, а не смартфоном. Як повідомляється, пристрій знаходиться в стадії розробки, тому його можна буде запустити на початку наступного року. Немає нової інформації про технічні характеристики Galaxy M62.

Якщо ця інформація відповідає дійсності, Samsung, можливо, намагається використати величезний успіх серії Galaxy M. Galaxy M30s і Galaxy M31 були масивними хітами, особливо в таких країнах , як Індія. Успіх серії Galaxy M можна пояснити доступними цінами, великими екранами та масивними батареями.

У звіті також зазначається, що Samsung планує повернути серію Galaxy E, а Galaxy F62, який нещодавно просочився, насправді може бути запущений як Galaxy E62. Як ви думаєте, чи марно Samsung перетворює лінійки своїх смартфонів і планшетів на заплутаний безлад? Як би там не було, ми дізнаємось більше про майбутні пристрої середнього класу в майбутньому, після запуску серії Galaxy S21 .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version