Home Новини сучасних технологій Samsung розробляє таємничий 5G-смартфон

Samsung розробляє таємничий 5G-смартфон

0

Тест Geekbench часто стає джерелом надійної інформації про смартфони, які ще офіційно не представлені. Цього разу ми дізналися, що Samsung розробляє таємничий 5G-смартфон. Відповідний пристрій з технічним номером Samsung SGH-N378 був помічений на Geekbench. Там були розкриті його деякі технічні особливості.

Samsung розробляє таємничий 5G-смартфон

Згідно з оприлюдненими даними, смартфон працює з материнською платою Lito. Цей шифр приховує продукт із процесором Qualcomm Snapdragon 750G, який поєднує вісім обчислювальних ядер Kryo 570 з тактовою частотою до 2,2 ГГц та графічним прискорювачем Adreno 619.

Платформа Snapdragon 765G забезпечує підтримку стільникового зв'язку 5-го покоління. Вбудований модем X52 5G теоретично здатний відображати швидкість передачі даних до 3,7 Гбіт / с до абонента.

Ще одним важливим моментом є, безсумнівно, ємність оперативної пам'яті. Згідно з інформацією, яку ми отримали завдяки Geekbench, таємничий пристрій, схоже, має ємність 6 Гб оперативної пам'яті. Крім того, на випробуваному пристрої була використана остання операційна система Android 11.

На сьогоднішній день назва смартфона Samsung SGH-N378 невідома. Передбачається, що це може бути частиною лінійки Galaxy A або Galaxy M. У будь-якому випадку, поява даних на пристрої в базі даних Geekbench свідчить про те, що презентація нового продукту відбудеться найближчим часом.

Читайте також: Відомі характеристики супербюджетного смартфона від Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version