Реклама

Samsung запатентували смартфон із унікальними світлодіодними індикаторами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Samsung є провідним гравцем у категорії складних смартфонів. Останній складний від компанії – Galaxy Z Fold 2. Цей пристрій також планується випустити як ексклюзивний в Китаї – Galaxy W21. Сьогодні ж ми дізналися, що Samsung запатентували смартфон із унікальними світлодіодними індикаторами.

У березні Samsung подали патент смартфона із шарніром та світлодіодними індикаторами до Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ), використовуючи Galaxy Z Fold 2 як еталон. Однак цей патент було затверджено та опубліковано лише 1 жовтня. Його розкопав не хто інший, як LetsGoDigital. Видання також створило 3D-рендери, що демонструють патент в дії.

Samsung запатентували смартфон із унікальними світлодіодними індикаторами

Згідно з документами, якщо цей патент коли-небудь буде використаний у складному смартфоні, цей пристрій буде мати шість світлодіодних модулів, прихованих всередині шарніра. Ці червоні, сині, зелені та білі вогні будуть покриті напівпрозорим матеріалом, щоб розсіювати промені.

Відповідно до патенту, згадані чотири різнокольорові індикатори можуть бути використані для сповіщень та естетики.

Складні телефони Galaxy Z - це преміум споживчі товари. Ці індикатори зроблять ці смартфони цікавими та дивними, що не підійде для всіх. Отже, ми не думаємо, що Samsung представить це як функцію в наступному складному смартфоні. Зараз ми можемо сказати лише те, що Samsung запатентувала цю програму виключно для патенту і для унікальності дизайну.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Apple відправила на “смітник” свої культові смартфони

Компанія Apple має список моделей свого бренду, які не купляють протягом п’яти років. До таких моделей припиняють випускати комплектуючі....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -