Home Новини сучасних технологій Samsung запатентували смартфон з шістьма камерами

Samsung запатентували смартфон з шістьма камерами

0

Компанія Samsung віноситься до тих компаній, які завжди експерементують з своїми виробами. На цей раз, ми дізналися (дякуємо LetsGoDigital), що Samsung запатентували смартфон з шістьма камерами. Це дійсно багато, оскільки на даний момент, найбільше камер (5) отримав смартфон Nokia 9 PureView і він вже готується до релізу. Напевно HMD Global надихнули Samsung на створення такої кількості камер.

Samsung запатентували смартфон з шістьма камерами

Але тут сама суть не в кількості камер, а в їхньому функціоналі, точніше в покращенні якості зображення за допомогою датчиків рухомих камер (нахильний датчик зображення). Майбутній смартфон Samsung Galaxy отримає 5 ширококутних камер та одну камеру для збільшення.

Ширококутні камери будуть використовуватися з фокусною відстанню 28 мм (35 мм еквівалента) та з одним телеоб’єктивом. Камера масиву буде доповнена світлодіодним спалахом.
В загальному виходить так, що з шести камер буде одна основна, а решта 5 будуть допоміжними, що дозволить зробити максимально чіткі зображення, дозволяючи захоплювати більше деталей.

Патент цікавий і ймовірно, що в найближчий час ми неодноразово почуємо про цей смартфон. Зараз нам залишається тільки очікувати на офіційну інформацію з сторони Samsung.

Рекомендуємо: Компанія Samsung готується до презентації нових товарів

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version