Home Новини сучасних технологій Samsung запускає нову серію холодильників RB7300

Samsung запускає нову серію холодильників RB7300

0

Компанія Samsung запускає нову серію холодильників RB7300. Samsung RB7300 з нижньою морозильною камерою дозволяє зберігати більше продуктів. Внутрішній простір холодильника було ідеально оптимізовано. При цьому зовнішні розміри залишилися колишніми, щоб ідеально вписатися в сучасний кухонний інтер’єр.

Samsung запускає нову серію холодильників RB7300

Повний корисний об’єм нової моделі складає 385 л. У новій моделі передбачена складна полка-трансформер. З її допомогою зберігати високі і великі продукти стало набагато зручніше. Полка легко складається навпіл, звільняючи місце для високого посуду. Вона так само легко піднімається, щоб користувачі могли зберігати найбільші страви.

Ще один елемент внутрішнього простору – полка Rack & Shelf, яка відрізняється унікальною конструкцією. Завдяки збільшеному до 105 мм простору власники можуть легко розмістити на ній великі пляшки.

Новий холодильник Samsung спроектований так, щоб зберігати свіжість продуктів в два рази довше. Завдяки технології Optimal Fresh +, користувачі можуть використовувати висувний ящик цілком або розділити його на дві секції. Режим Dual Temp дозволяє зберігати продукти при різних температурах одночасно. Більш холодна ліва частина – для м’яса і риби. Права – для овочів і фруктів. При бажанні, обидві сторони можуть бути об’єднані в єдиний простір, яке буде підтримувати температуру, виходячи з запитів користувача. Крім цього, в новій моделі реалізована технологія Humidity Fresh +.

Вона дозволяє зберегти свіжий смак швидкопсувних продуктів. Щоб створити ідеальні умови зберігання, користувачі можуть налаштувати потрібний рівень вологості, просто повернувши регулятор. Ця інновація дозволяє насолоджуватися соковитими овочами і фруктами цілий рік.

Нова модель забезпечує оптимальне охолодження всіх продуктів, незалежно від того, в якій секції вони знаходяться за допомогою системи All-Around Cooling. Вона рівномірно охолоджує простір робочої камери і підтримує постійну температуру всередині. Пристрій також оснащений панеллю Metal Cooling, яка перетворюється в додаткове джерело холоду, забезпечуючи ще більше свіжості для зберігання в холодильнику продуктів. Вона сприяє швидкому відновленню температури при частому відкриванні холодильника. А завдяки технології No Frost модель не потребує розморожування.

Технологія Digital Inverter забезпечує надійну і довговічну роботу пристрою. Інверторний компресор автоматично вибирає 1 з 7 рівнів потужності в залежності від необхідного ступеня охолодження. В результаті вдосконалений механізм споживає менше енергії, зводить до мінімуму шум і знижує знос.

Рекомендуємо: Samsung Отримав Велике Замовлення Від Компанії Qualcomm.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version