Реклама

Seagate представила накопичувачі для Xbox і фанатів Halo

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Seagate представила накопичувачі для Xbox і фанатів Halo. Шанувальникам пропонують накопичувач Game Drive Halo: Master Chief Limited Edition ємністю 2 ТБ або 5 ТБ.

Компанія Seagate представила спеціальну серію накопичувачів Game Drive Halo: Master Chief Limited Edition для консолей Xbox, створену у співпраці з компанією 343 Industries.

Seagate представила накопичувачі для Xbox і фанатів Halo

У комплект входить колекційний набір вінілових наклейок із зображенням головного героя серії Halo. Шанувальникам пропонують накопичувач Game Drive Halo: Master Chief Limited Edition ємністю 2 ТБ або 5 ТБ.

Накопичувачі Game Drive Halo: Master Chief Limited Edition не вимагають тривалої настройки, вони сумісні з усім сімейством ігрових приставок Xbox One, а також Xbox Series X і Xbox Series S. Диски розпізнаються автоматично і встановлюються менш ніж за дві хвилини.

Накопичувач оснащений інтерфейсом USB 3.2 Gen 1 і не вимагають окремого шнура живлення. З жорстким диском Game Drive користувачі зможуть грати в попередні випуски гри, а також архівувати ігри нового покоління. Продажі стартують в середині листопада .

Читайте також: Seagate обіцяє представити жорсткий диск об’ємом 20 ТБ.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що означає слово “soft” та чому ним називають додатки?

Англійське слово "soft" можна часто почути не лише в звичних словосполученнях, де воно означає "м'який", "легкий" тощо, а і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -