Реклама

Xiaomi представили бездротову мишку Mi Wireless Mouse Lite

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi представили бездротову мишку Mi Wireless Mouse Lite за $ 4 з підключенням по Wi-Fi. Вона живиться від одноъ батарейки AAA.

Xiaomi представили бездротову мишку Mi Wireless Mouse Lite

Компанія Xiaomi акурат до старту великого розпродажу 11.11 в Китаї представила нову бездротову мишку під назвою Mi Wireless Mouse Lite. Особливістю пристрою є підключення по інтерфейсу Wi-Fi.

Xiaomi представили бездротову мишку Mi Wireless Mouse Lite

Мишка випущена одним колірному виконанні – чорно-сірому. Дизайн – стандартний для пристрою, призначеного для звичайної роботи з офісними документами, а не для ігор.

На стіл мишка спирається тефлоновим ніжками, додаткових клавіш немає. Харчування маніпулятора здійснюється від однієї батарейки або акумулятора типорозміру ААА, маса пристрою - всього 60 грамів.

Xiaomi представила бездротову мишку Mi Wireless Mouse Lite

В Mi Wireless Mouse Lite використовується оптичний датчик роздільною здатністю 1000 dpi. Для збереження енергії джерела живлення під час невикористання пристрою передбачений механічний вимикач.

Читайте також: Xiaomi підвищує ціни на свої ігрові монітори.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 3 флагманы 2020 года, которые могут превзойти нынешние

Стаття доступна українською...Поскольку в последнее время выходит все больше и больше флагманов, сделать выбор в сторону мощного и несколько...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -