Реклама

Нова Пошта повертає гроші за використані картонні коробки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Нова Пошта повертає гроші за використані картонні коробки. Відповідна інформація була опублікована в офіційній спільноті компанії в Facebook. Яким чином це працює? Необхідно зареєструватися в додатку Нова Пошта. Після цього необхідно пройти автентифікацію в додатку.

Далі необхідно бути платником за пакування, тобто ви сплачуєте за доставку, а не отримувач. Після оплати всіх послуг, оператор повинен запитатися у Вас, чи згодні Ви залишити коробку компанії, на що Ви повинні відповісти позитивно. І все. Після цього ви отримуєте собі бонуси в додатку. Отримані бонуси можна витратити при наступному відправленні.

Нова Пошта повертає гроші за використані картонні коробки

Обмін коробок на бонуси відбувається завдяки програмі “Збільшуй можливості”. Завдяки цій програмі можна отримувати знижки на основні та додаткові послуги компанії. Бонуси також можна отримати за самостійне створення та відправлення експрес-накладних в онлайн-сервісах “Нова Пошта”.

Рекомендуємо ознайомитися із популярними скаргами користувачів на послуги компанії “Нова Пошта”.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Декілька порад як правильно обрати материнську плату

Сьогодні поговоримо про материнську плату та як її правильно обрати саме для вашого комп'ютера. Усім відомо, що материнська плата...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -