Home Новини сучасних технологій Сервіс відеоконференцій Google Meet отримує невелику, але корисну нову функцію

Сервіс відеоконференцій Google Meet отримує невелику, але корисну нову функцію

0

Сьогодні надійшла інформація, що сервіс відеоконференцій Google Meet отримує невелику, але корисну нову функцію. Незалежно від того, працюєте ви вдома чи вже перебуваєте в офісі, Google Meet може дозволити вам легко спілкуватися зі своїми колегами та клієнтами.

Програмне забезпечення для відеоконференцій пошукового гіганта також підтримує до 100 учасників, що робить його придатним як для малого бізнесу, так і для корпоративних організацій.

Ще в листопаді минулого року Google додав можливість створювати до 100 різних кімнат для виклику за один дзвінок у Meet.

Сервіс відеоконференцій Google Meet отримує невелику, але корисну нову функцію

Однак прийняття рішення про те, хто заходить до якої кімнати та їх налаштування, може зайняти дорогоцінний час, тому з цієї причини компанія зараз випускає нову функцію, яка дозволить користувачам налаштовувати "проривні кімнати" перед початком наради.

Заздалегідь встановіть проривні кімнати

Користувачі Google Meet тепер можуть заздалегідь створити кімнати для вибору за допомогою Календаря Google, що полегшить ситуацію як для викладачів, так і для організаторів зустрічей.

Якщо у вас виникають проблеми з функціонуванням цієї функції, ви можете ознайомитись із документом служби підтримки Google щодо використання проривних кімнат у Meet.

У Meet не існує елементів керування адміністратором або налаштувань кінцевих користувачів для попереднього створення кімнат для прориву, і ця функція тепер доступна для користувачів Google Workspace , а також бізнес-клієнтів G Suite.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version