Home Новини сучасних технологій Шанувальники Apple захочуть придбати смартфон iPhone 13

Шанувальники Apple захочуть придбати смартфон iPhone 13

0

Фанати Apple давно чекають, коли компанія додасть в смартфони iPhone перископний зум-об’єктив. Опублікований сьогодні патент на «модуль періскопіческой камери» підтверджує, що компанія працює в даному напрямку, тому шанувальники Apple захочуть придбати смартфон iPhone 13.

Як повідомляє PatentlyApple, 29 січня 2021 Управління по патентах і товарних знаків США опублікувало нову заявку на патент. У документах йдеться про те, що винахід гіганта з Купертіно стосується технології камери з діапазоном фокусних відстаней від 85 до 165 мм. Цей модуль можна буде використовувати в камері невеликого форм-фактора. Запатентована камера має два складаються світлових елемента і систему лінз, розташовану між цими двома елементами.

З опису конструкції слід, що система камери може запропонувати чудові можливості оптичного масштабування в поєднанні з додатковими функціями цифрового масштабування. Очевидно, що така камера повинна з'явитися в нових смартфонах iPhone, але поки невідомо, в якому саме році.
Примітно також, що патент на увазі використання таких камер в ноутбуках, комп'ютерах, планшетах та інших пристроях.
Раніше ми опублікували якісні фоторендери iPhone 12S Pro зі зменшеною чубчиком.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version