Реклама

Що найбільше розряджає Ваш смартфон

Останні Новини

При покупці нового смартфона акумулятор може тримати зарядку цілий або і декілька днів. Та вже через певний період часу стає помітно , що заряд батареї тримається значно менше. Причина цього в тому, що не всі користувачі цікавляться, як продовжити роботу акумулятора, а час роботи на одному заряді буде лише скорочуватись. Тим більше є певні ліміти в циклі заряд-розряд. Тому зараз розберемо питання, як продовжити життя батареї смартфона, та на які програми і додатки слід звернути увагу.

Цікаво: Відбувся запуск смартфона Honor Play 30M

В першу чергу слід переконатись, що функції, якими Ви не користуєтесь, вимкнені. Це може бути ліхтар, Wi – Fi, Bluetooth тощо. Їх краще включати виключно тоді, коли вони використовуються, в іншому випадку батарея буде безжалісно розряджатися.
Екран також дуже енергозатратний. Його яскравість краще за все поставити на середній поділ або режим “Адаптивна яскравість”. Це захистить батарею від лишньої втрати об’єму заряду та збереже очі від втоми. Також рекомендуємо встановити автоблокування екрана приблизно на одну хвилину. Тобто він буде гаснути та не садити батарею, якщо смартфон не використовується.

Наступним кроком буде перевірка всіх додатків. Для цього потрібно зайти в налаштування, там обрати розділ Батарея і пролистати до самого низу. Перед Вами буде список додатків, які найбільше розряджають гаджет. Зменшити використання їх буде означати, що батарея триматиме значно довше.

Ось такі елементарні правила можуть допомогти зберегти батарею на довгий час в новому стані та продовжити час автономної роботи, якої іноді так сильно не вистачає.

Цікаво: Розкрито деталі щодо камери та батареї смартфона Galaxy A14

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Вбудований в Windows 10 «вбивця Zoom» став доступним

Вбудований в Windows 10 «вбивця Zoom» став доступним. Функція Meet Now поширюється для великого числа користувачів. Компанія Microsoft почала поширення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -