Реклама

Що станеться, якщо ви загубите своє кільце з NFC- чіпом для оплат

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як ми неодноразово повідомляли, технології в плані методів оплати не стоять на місці і розвиваються досить стрімко. Якщо ще нещодавно банківська карта була чимось цікавим та новим, то зараз розраховуватися в магазинах можна не тільки традиційним методом за допомогою карти, а за допомогою NFC, тобто безконтактним способом. Враховуючи шалену популярність такого методу оплати, цілком логічно, що модуль NFC зараз вмонтований як у смартфони, так і в розумні годинники, фітнес-браслети і навіть в кільця. Правильно, в звичайні кільця, які носять на пальцях рук. Не так давно, компанія Pay Ring розробила таке кільце з NFC, та спільно з Visa та Ощадбанк представили її українцям. Зараз же поговоримо про те, що станеться, якщо ви загубите своє кільце з NFC- чіпом для оплат.

Спочатку розповімо про зовнішній вигляд такого розумного кільця. Таке кільце виконане з цирконієвої кераміки, а значить воно надзвичайно міцне і до того ще й водонепроникне. Саме кільце пропонується в декількох варіантах, а саме можна замовити матове гладке, глянцеве гладке та ще інші варіанти. Кільце працює автономно і не потребує заряджання.

Стосовно інформації, яка зберігається на кільці. В саме кільце вмонтовано чіп з номером, який присвоюється вашій банківській карті. Більше ніякої інформації не зберігається на кільці. Всі інші дані знає тільки ваш банк. Стосовно використання кільця, то воно використовується таким же способом, як і безконтактні банківські карти — припідносите до терміналу, очікуєте і платіж підтверджено.

Якщо ви втратите кільце з якихось причин, то хвилюватися нема потреби. Для початку необхідно зателефонувати в банк та повідомити про втрату кільця і вимагати блокування прив'язаної до нього банківської карти. Після блокування карти, ніхто не зможе використовувати ваше кільце та розплачуватися за ваші кошти. Наступним кроком стане покупка нового кільця і повторна прив’язка до банківської карти. Далі процес використання буде таким же, як і був раніше.

Якщо кільця популяризуються в народі, то в найближчий час всі перейдуть на їхнє використання, оскільки переваг в такому способі оплати цілком достатньо.

Також нещодавно було названо 3 смартфона із функцією NFC за ціною менше 3 500 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, через які українським пенсіонерам відмовляють в кредитах

В Україні досить поширена практика відмови в кредиті пенсіонерам. На жаль, таке поширене в багатьох країнах колишнього Радянського Союзу...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -