Home Новини сучасних технологій Що таке Google One і як легко підписатися на сервіс

Що таке Google One і як легко підписатися на сервіс

0
Логотип Google One

Багато хто не знають, що таке Google One, і, можливо, навіть не знають про його існування. Якщо ви дізнаєтеся більше про службу та програми, які її інтегрують, можна заощадити гроші та отримати ще більше ресурсів. Детальніше про це дивіться нижче.

Що таке Google One?

Google One – це послуга за підпискою, яка дозволяє розширити простір у хмарному сховищі Google. Сервіс об’єднує файли з Gmail , Google Drive і Google Photos. Сервіс має власну програму керування, яка доступна для Android та iOS .

Сервіс має безкоштовний план з 15 Гб, а також інші платні підписки, які пропонують від 100 Гб до 30 ТБ. Є також канали обслуговування, доступні для всіх програм Google, додаткові переваги та можливість спільного використання пам’яті сімейного плану з до п’ятьма особами.

Сервіс був запущений у 2018 році і замінив платну підписку на хмарні сервіси Google. Якщо ви часто користуєтеся додатками і вам потрібно більше пам’яті, Google One може допомогти вам від задухи.

За допомогою Google One також можна створювати резервні копії фотографій, відео, контактів, повідомлень та електронних листів. Доступ до послуги можна отримати з будь-якого пристрою з підключенням до Інтернету . Це лише деякі з функцій сервісу, давайте розглянемо їх нижче.

Цікаво: Як знайти дешевші авіаквитки на Google Flights?

Функції Google One

Тепер, коли ви дізналися, що таке Google One, давайте розглянемо ще кілька функцій. За допомогою програми Google One абоненти можуть налаштувати резервне копіювання пристрою. Серед можливостей програми можна визначити частоту рутинного резервного копіювання та типи файлів, які будуть зберігатися в хмарі.

Як вже було зазначено в додатку, абоненти можуть додати родичів до переваг передплати. Таким чином, доступний простір поділено, а доступ до файлів обмежений для кожного окремого облікового запису.

Ще одна велика перевага сервісу – канал обслуговування зі спеціалістами Google. Обслуговування можливе через чат або розмови електронною поштою. Платформа надає підтримку та допомогу для всіх програм Google із португальськими операторами. Користувачам, які підписалися, можуть бути доступні переваги Google Play Store і Youtube Premium.

У 2020 році Google також анонсував власну систему VPN з планами, які сягають до 2 ТБ One. З усіма цими функціями залишається питання, яка ціна Google One? Тепер, коли ми побачили, що таке Google One і знаємо його функції, давайте подивимося на ціни нижче.

Цікаво: Відомо, як видалити з Google Play способи оплати та банківські картки.

Підписка Google One

Підписку на Google One можна отримати за місячними та річними планами з одноразовою оплатою. Google приймає платежі кредитною карткою, Mercado Pago або PayPal. Нижче дивіться значення плану відповідно до обсягу місця для зберігання:

  • 100 ГБ: 58,73 грн на місяць або 590 грн на рік.
  • 200 ГБ: 88,25 грн на місяць або 885,15 грн на рік.
  • 2 ТБ: 294,85 на місяць або 2951,19 грн на рік
Що таке Google One і як легко підписатися на сервіс
Актуальні тарифи сервісу Google One

Як підписатися на Google One

Тепер, коли ми дізналися, що таке Google One і знаємо про його функції, давайте розглянемо нижче, як підписатися.

Якщо ваш обліковий запис уже підключено, перейдіть на веб-сайт планів, натиснувши тут .

Виберіть, який план є найбільш вигідним для вас.

Натиснувши на план, зареєструйте кредитну картку або інший спосіб оплати.

Якщо у вас уже зареєстрований спосіб оплати, просто натисніть Підписатися . Завдяки цим крокам ви навчитеся підписатися на послугу без будь-яких труднощів.

Також нещодавно було названо 7 особливостей додатку Google Фото, про які мало хто знає.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version