Home Новини сучасних технологій Що відомо про гарнітуру змішаної реальності від Apple

Що відомо про гарнітуру змішаної реальності від Apple

0

Досить довгий час уже ширяться чутки про розробку компанією Apple гарнітури змішаної реальності. Також йшла мова про те, що даний пристрій ми зможемо побачити уже наступного року. До речі, його назва – Apple Mixed Reality Headset. Зараз же ми можемо говорити про те, що запуск даного продукту затримується.

Причиною затримки запуску гарнітури від Apple може бути спричинена проблемами із програмним забезпеченням. Заснована гарнітура на основі AR/VR та навіть попри можливі проблеми, ймовірність запуску даної новинки все ж може відбутись у 2023 року, правда ближче до кінця. Тоді і відбудеться фактичний запуск даних гарнітур. Оголошення гарнітури відбудеться на початку року, а далі залишається лише очікувати на покращення ситуації із майбутніми поставками, так як чим довший термін поставок буде після офіційного анонсу, тим більший вплив це матиме на продажі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version