Home Новини сучасних технологій Слоту для SIM-карти в першому iPhone не повинно було бути. Чому?

Слоту для SIM-карти в першому iPhone не повинно було бути. Чому?

0

Те, що iPhone став популярний ще після виходу своєї першої версії, відомо усім. Це дійсно був телефон не схожий на інші, справжня інновація в сфері технологій. Окрім цього було ще багато цікавих фактів про створення iPhone. Одним із них ми з вами сьогодні поділимось.

Перш ніж випустити свій перший смартфон, Стів Джобс думав, що ж такого особливого в ньому зробити. І спочатку планувалося повністю забрати слот для SIM-картки. Завдяки цьому дизайн повинен був бути максимально мінімалістичний, особливий та без зайвих речей. Ідея не втілилась у життя і на це було ряд причин.

Цікаво: Відомо, як тимчасово відключити Face ID на вашому iPhone

Інженери-розробники iPhone тоді все таки переконали Джобса не робити цього і ще до цього часу немає жодного телефона від Apple, який би не міг використовувати стандартну сімку.

Справа в тому, що замість стандартної SIM-картки можна користуватись хіба що eSIM, а підтримка її залежить не тільки від телефона, а і від оператора. Зараз існує не багато мереж, які б дозволяли такі нововведення, а ті, які розраховані на це, не дуже популярні серед користувачів.

Саме по цій причині стандартна сімка буде ще використовуватись у iPhone. Можливо, прийде час, коли слотів для SIM-карт дійсно не буде ні в iPhone, ні в інших смартфонах, але це буде не раніше, ніж через пару років.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version