Home Новини сучасних технологій Смартфон Apple iPhone 12 протипоказаний деяким групам людей

Смартфон Apple iPhone 12 протипоказаний деяким групам людей

0

Смартфон Apple iPhone 12 протипоказаний деяким групам людей – таку думку висловлюють американські кардіологи. Вони говорять про те, що він небезпечний для здоров’я людей, що мають проблеми із серцем. Якщо детальніше, то нова модель смартфона від компанії Apple отримала вбудований магніт, який має вплив на роботу електронних кардіостимуляторів та дефібриляторів.

Дослідники в даній сфері провели ряд досліджень, які підтвердили негативний вплив на такого типу медичні прилади. Багато хто вважав магніт занадто слабким для впливу на імплантовані кардіопристрої, але це виявилось не так. Під час дослідження, на груди пацієнта із імплантованим дефібрилятором поставили Apple iPhone 12 і медичний датчик відключився. Коли телефон забрали, медичний датчик продовжив своє нормальне функціонування. Отже, якщо у вас є проблеми із серцем, краще утриматись від покупки даної моделі телефону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version