Home Новини сучасних технологій Смартфон Asus ROG Phone 5 може отримати новий привабливий колір

Смартфон Asus ROG Phone 5 може отримати новий привабливий колір

0

Ігрові телефони Asus дійсно доступні лише в чорному кольорі, але це може змінитися з наступною моделлю. Відомий інсайдер Ішан Агарвал поділився інформацією, що смартфон Asus ROG Phone 5 може отримати новий привабливий колір.

Це був би не просто простий обмін палітрами. Новий колір ROG Phone 5 матиме безліч синіх акцентів, включаючи помітну бічну кнопку. Боки та масив камер залишаться чорними, надаючи цій моделі вигляд «панди».

Не очікується, що внутрішні елементи ROG Phone 5 змінюватимуться поряд із кольором. Якщо попередні чутки були точними, ви отримаєте швидкий чіп Snapdragon 888 , 6,78-дюймовий дисплей, здоровенну батарею на 6000 мАг та можливу дротову зарядку потужністю 65 Вт. Задні камери включали б основний датчик на 64 Мп, а також, ймовірно, надширокі та макрокамери.

Смартфон Asus ROG Phone 5 може отримати новий привабливий колір

Asus офіційно запускає ROG Phone 5 сьогодні. Чи буде цей білий колір доступний на всіх ринках - це вже інша історія. Ми не будемо здивовані, якщо він надійде лише в деякі країни або навіть як обмежений тираж пристрою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version