Реклама

Смартфон Galaxy S21 Ultra отримує великий акумулятор

Останні Новини

Наступного року, ми очікуємо запуск нової серії смартфонів Samsung Galaxy S21. І уже від сьогодні, почали з’являтись витоки інформації щодо даної серії. І так, Samsung Galaxy S21 Ultra був помічений у списку TUV Rheinland. Відповідно, нам розкрились деякі деталі, зокрема, смартфон Galaxy S21 Ultra отримує великий акумулятор.

Під великим акумулятором, тут мається на увазі, акумулятор ємністю 5000 мАг. Ймовірно, акумулятор підтримуватиме швидку зарядку потужністю 60 Вт. Щодо інших деталей, то Galaxy S21 Ultra отримав номер моделі SM-G998.

Смартфон Galaxy S21 Ultra отримує великий акумулятор

Щодо чіпсета, то можливо, смартфон буде працювати на базі 5-нм чіпсета Exynos. Але очікуються моделі і з Qualcomm Snapdragon 875 SoC замість чіпсета Exynos. Інші чутки говорять ще про можливість отримання смартфоном 40-мегапіксельної фронтальної камери; основної камери із датчиком на 108 Мп, 12 Мп , 10 мп та телеоб’єктивом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям назвали найбільші переваги віртуальної банківської картки

Багато де можна почути, що для оплат в інтернеті краще мати окрему картку. Мова йде про віртуальну банківську картку....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -