Реклама

Смартфон Honor V40 Pro + отримає дисплей з високою частотою оновлення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В наступному місяці компанія Huawei, за чутками, анонсує смартфони сімейства Honor V40. Інтернет-джерела опублікували інформацію, що смартфон Honor V40 Pro + отримає дисплей з високою частотою оновлення.

Повідомляється, що в серію увійдуть три моделі – базова версія Honor V40, більш потужна модифікація Honor V40 Pro і флагманська версія Honor V40 Pro +. Апаратам приписують наявність дисплея формату Full HD + з отвором для подвійний фронтальної камери.

Стверджується, що один або кілька представників серії отримають екран, який загинається на бічні частини корпусу. А у моделі Honor V40 Pro + панель буде володіти високою частотою оновлення – 120 Гц.

Смартфони будуть комплектуватися різними процесорами з підтримкою мобільного зв'язку п'ятого покоління (5G). Зокрема, згадано виріб MediaTek Dimensity 1000+, яке об'єднує квартети обчислювальних ядер ARM Cortex-A77 і ARM Cortex-A55, графічний прискорювач ARM Mali-G77 MC9 і модем 5G.

У тильній частині розташується багатомодульна камера з 50-мегапіксельним основним датчиком, ширококутним блоком і додатковими сенсорами. Згадана підтримка 66-ватної провідний і 40-ватної бездротової зарядки.

Новинки прийдуть на зміну смартфонам Honor V30, які показані на зображеннях. Анонс очікується в середині грудня.

Читайте також: Honor показав новий смартфон для світового ринку.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон OnePlus Nord отримав новий кольоровий варіант

Сьогодні смартфон OnePlus Nord отримав новий кольоровий варіант. OnePlus представила видання OnePlus Nord 'Grey Ash' разом із OnePlus 8T....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -