Home Новини сучасних технологій Смартфон Microsoft Surface Duo пройшов тест на міцність

Смартфон Microsoft Surface Duo пройшов тест на міцність

0

Microsoft Surface Duo – це смартфон, який зроблено у вигляді книжки. В Microsoft запевняли, що новинка вийшла дійсно якісною та довговічною Особливу увагу вони звертали на шарніри, які виконані за спеціальною технологією. Сьогодні, смартфон Microsoft Surface Duo пройшов тест на міцність. Виконавцем такого тесту є JerryRigEverything.

Результат насправді дивує, оскільки Microsoft Surface Duo, здається, є одним з найкращих складних смартфонів, які можна придбати, хоч і дорого, але їх можна зігнути ззаду і спереду, не пошкодивши екран.

Кількість зусиль, докладених Заком Нельсоном, трохи насторожує, оскільки телефон був зігнутий в обидві сторони і з часом нагрівався полум’ям, проте він не був пошкоджений, хоча екран трохи розширився. Хоча тест на подряпини не є чимось новим, він все одно вражає. Телефон оснащений захистом Gorilla Glass 5.

Нагадуємо: Смартфон Microsoft Surface Duo Показали В Розібраному Вигляді

На відміну від інших складних пристроїв, Surface Duo оснащений двома екранами та добре обробленим металевим шарніром з обох сторін, щоб зберегти його цілісність. Пластикова рама здатна утримувати екрани разом. Пристрій насправді не крихкий, незважаючи на вибір пластику, оскільки він пройшов випробування на міцність. Це один з найбільш гнучких телефонних пристроїв, який можна купити, і ціна виглядає цілком виправданою.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version