Home Новини сучасних технологій Смартфон OnePlus 9 Pro отримає дисплей LTPO

Смартфон OnePlus 9 Pro отримає дисплей LTPO

0

Нова серія смартфонів від OnePlus очікується наступного місяця. І так як запуск «не за горами», витоків інформації з’являється все більше. Зараз, із мережі Twitter, стало відомо, що смартфон OnePlus 9 Pro отримає дисплей LTPO.

LTPO – це низькотемпературний полікристалічний оксид. На задній панелі дисплея встановлено IGZO (оксид індію галію цинку), який економить енергію приблизно на 5-15%. Економія тут розрахована в порівнянні з панелями LTPS. Загалом, з такою технологією користувацький інтерфейс зможе змінювати частоту оновлення дисплея,  а також розумно керувати зарядом акумулятора.

Щодо раніше відомих характеристик майбутнього пристрою, то смартфон OnePlus 9 Pro отримає 6,78-дюймовий дисплей із частотою оновлення 120 Гц. Працюватиме телефон на процесорі Qualcomm Snapdragon 888 та операційній системі OxygenOS 11 на базі Android 11.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version