Home Новини сучасних технологій Смартфон Redmi 9A. Повні характеристики, дата релізу та ціна.

Смартфон Redmi 9A. Повні характеристики, дата релізу та ціна.

0

Смартфон Redmi 9A. Повні характеристики, дата релізу та ціна. Раніше ми повідомляли деяку інформацію про цей смартфон ( Читати більшеТИК), а сьогодні зібрали все що відомо про нього, включаючи доступність та ціни.

Смартфон Redmi 9A. Повні характеристики, дата релізу та ціна.

Нагадаємо, що смартфон Redmi 9A вважається бюджетним і відноситься до початкового рівня в лінійці Redmi 9. Спочатку компанія випустила версію смартфона з 4ГБ оперативної пам’яті та 64ГБ внутрішньої. Через деякий час було представлено наступну версію, де смартфон отримав 2ГБ оперативної пам’яті та 64ГБ внутрішньої. Сьогодні компанія анонсувала третю версію смартфона, який отримав 4ГБ оперативної пам’яті та 128ГБ внутрішньої.

Повні технічні характеристики смартфона Redmi 9A

Як ми писали вище, смартфон Redmi 9A доступний в трьох версіях : 4ГБ ОП + 64ГБ ВП, 2ГБ ОП + 64ГБ ВП, 4ГБ ОП + 128ГБ ВП. Всі смартфони отримали 6,53-дюймовий IPS РК дисплей з роздільною здатність HD + та співвідношенням сторін 20: 9.

Працює смартфон на процесорі Helio G25, а керується OC Android 10 (MIUI 12). Також він отримав фронтальну камеру на 5Мп, а на зворотній стороні розмістилася одна 13Мп основна камера.
Живиться смартфон від акумулятора на 5020мАг з підтримкою швидкої зарядки на 10Вт. Смартфон Redmi 9A доступний в трьох кольорах, таких як Clear Sky Black, Black Black та Lake Green.

Ціна та доступність

Версія Redmi 9A 2GB + 32GB коштує приблизно 73 долари (більше 2900 грн), версія 4GB + 64GB приблизно 89 доларів, а версія 4GB + 128GB приблизно 117 доларів.

Зараз смартфон доступний в багатьох країнах. В найближчий час очікуємо глобальний реліз всіх версій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version