Home Новини сучасних технологій Смартфон Redmi Note 9 Pro 5G буде поставлятися в спеціальній коробці

Смартфон Redmi Note 9 Pro 5G буде поставлятися в спеціальній коробці

0

Redmi Note 9 Pro 5G найочікуванійший смартфон не тільки в Китаї, а й світі. Це не той Redmi Note 9 Pro, який доступний в багатьох країнах, так як новинка підтримує 5G.  Якщо цього недостатньо, то смартфон Redmi Note 9 Pro 5G буде поставлятися в спеціальній коробці.

Смартфон Redmi Note 9 Pro 5G буде поставлятися в спеціальній коробці

Ми знаємо, що телефон надійде у спеціальній коробці для продажу завдяки фотографії, опублікованій на Weibo Лу Вейбінгом, генеральним директором Redmi. На зображенні вищий керівник Redmi та Ду Хуа, генеральний директор Lehua Entertainment, позують коробку смартфона для спільної фотографії.

Коробка досить барвиста і є відступом від попередніх роздрібних коробок, які ми бачили, які Redmi використовував для своїх смартфонів. Він має поєднання декількох кольорів, включаючи жовтий, разом із зображеннями мультиплікаційного персонажа. На жаль, на коробці не видно специфікацій.

Офіційний плакат показав, що Redmi Note 9 Pro 5G матиме чотири задні камери, розташовані в дизайні, ідентичному дизайну Mi 10T Lite 5G . Повідомлялося, що основною камерою телефону є датчик 108 Мп. У телефоні також буде встановлений сканер відбитків пальців, встановлений збоку, і дисплей із центрованим отвором.

Як і Mi 10T Lite, Redmi Note 9 Pro 5G буде працювати на процесорі Snapdragon 750G і буде доступний у конфігурації з 8 Гб оперативної пам'яті. Має бути також версія ОЗУ на 6 Гб, і телефон отримає акумулятор ємністю 4820 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт.

Читайте також: Lenovo оголосила про запуск смартфона, який буде конкурувати з Redmi Note 9.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version