Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy M 11 вже доступний в Європі

Смартфон Samsung Galaxy M 11 вже доступний в Європі

0

Кілька місяців тому Samsung представив Galaxy M11 як недорогий телефон для серії М. Пристрій був доступний в Індії та на деяких ринках. Сьогодні ж, ми дізналися що смартфон Samsung Galaxy M 11 вже доступний в Європі а точніше в Нідерландах.

Смартфон Samsung Galaxy M 11 вже доступний в Європі

За детальних характеристик смартфон оснащений 6,4-дюймовим дисплеєм IPS Infinity-O HD + (720 x 1560 пікселів). Телефон працює на Qualcomm Snapdragon 450 SoC. Це 14-нм чіпсет з восьми ядер Cortex-A53. Це був найкращий набір мікросхем, доступний у сімействі SD4xx до появи Snapdragon 460. У Європі він буде доступний у парі з 3 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ вбудованої пам’яті. Однак ви можете легко розширити цей обсяг пам’яті за допомогою карти microSD до 256 ГБ.

Смартфон отримав пластикову конструкцію та потрійну камеру. Це вражаюча комбінована камера, яку веде 13-мегапіксельний шутер. Він отримує допомогу від 5-мегапіксельного ультраширокого та 2-мегапіксельного модулів. Всередині вирізаного отвору є 8-мегапіксельна камера, якої має бути достатньо для скромних селфі та відеочат. Незважаючи на свою низьку якість, телефон також має встановлений сканер відбитків пальців для біометричної автентифікації.

Galaxy M11 живиться від величезної батареї на 5000 мАг. Хороший момент полягає в тому, що цей телефон справді оснащений портом USB-C, чого немає у безлічі економічно вигідних пристроїв. Порт забезпечує зарядку акумулятора до 15 Вт. Ми знаємо, що це не швидко зарядить цю масивну батарею, але все-таки швидше, ніж те, що міг би забезпечити доісторичний порт Micro USB.

Не дивно, що телефон оснащений Android 10 та One UI 2.1, що працюють поверх.У Нідерландах він коштує всього 159 євро і доступний у чорно-синьому кольорі. Зараз пристрій може бути обмежено доступним, але цей конкретний запуск освітлює дорогу для інших європейських країн. Звичайно, ціна буде дещо відрізнятися залежно від ринку.

Звичайно, ви можете знайти кращі варіанти в цій ціновій точці. Тим не менш, M11 - це зусилля південнокорейської компанії представити деякі сучасні функції смартфонів у сегменті низького класу. Врешті-решт, це приносить прорізний дизайн і кілька камер. Акумулятор - ще один момент продажу, але якщо ви хочете більше соку, Galaxy M51 справді є кращою пропозицією. Зрештою, він поставляється з масивною батареєю на 7000 мАг.

Рекомендуємо: Samsung Готує До Релізу Новий Фліп-Телефон W21 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version