Реклама

Смартфон Samsung Galaxy S20 FE отримав черговий сертифікат

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми вже повідомляли, що Samsung розробляє смартфон Galaxy S20 FE (він же S20 Fan Edition), і хоча ми досить добре уявляємо, чого чекати від смартфона, досі незрозуміло, коли саме Samsung представить його офіційно. Сьогодні ж, смартфон Samsung Galaxy S20 FE отримав черговий сертифікат. На цей раз від NBTC в Тайланді, що робить його ближчим до запуску.

Смартфон Samsung Galaxy S20 FE отримав черговий сертифікат

Поки що, Samsung не розкриває характеристики Galaxy S20 FE, але попередні витоки розкрили його дизайн та характеристики, які включають 6,5-дюймовий FullHD +, 120 Гц Super AMOLED-дисплей, 6 ГБ / 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ пам’яті, акумулятор 4500 мАг, розміщений в дисплеї зчитувач відбитків пальців та захист IP68.

Galaxy S20 FE буде доступним у версіях 4G і 5G. Перша буде працювати на базі Exynos 990 SoC, а друга - на чолі Snapdragon 865.

Смартфон Samsung Galaxy S20 FE отримав черговий сертифікат

Для фотографування на борту S20 FE буде в цілому чотири камери - 32-мегапіксельна селфі-камера спереду та потрійна камера ззаду, що складається з 12-мегапіксельної основної (з OIS), 12-мегапіксельної ультраширокої та 8-мегапіксельної телефото (з OIS, 3-кратний оптичний зум).

Очікуємо на офіційну інформацію від Samsung.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 причин, почему ПриватБанк может заблокировать вашу карту

Стаття доступна українською...В последнее время в сети можно встретить все больше гневных отзывов клиентов ПриватБанка, касающихся блокирования карточек по...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -