Реклама

Планшет Galaxy Tab S6 отримав оновлення One UI 2.5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Планшет Galaxy Tab S6 отримав оновлення One UI 2.5. Оновлення розповсюджується в Німеччині як для моделей Wi-Fi, так і для LTE, і містить версію мікропрограми T860XXU3BTI2  та  T865XXU4BTI1   відповідно.  Він пропонує безліч нових функцій, деякі з яких були представлені в новій серії Galaxy Tab S7 .

Планшет Galaxy Tab S6 отримав оновлення One UI 2.5

Флагманський планшет Samsung від 2019 року покращив багатозадачність завдяки останньому оновленню мікропрограми. Власники тепер можуть розділити екран на три секції за допомогою функції Multi Window, а Wireless Dex також входить до складу прошивки, що дозволяє користувачам запускати DeX на сумісних смарт-телевізорах, не вимагаючи фізичного підключення. Крім того, Galaxy Tab S6 тепер має доступ до таких функцій, як панель Edge, диктофон та зона зони AR.

Оновлення приносить кілька вдосконалень Wi-Fi

Galaxy Tab S6, на якому запущено останнє оновлення мікропрограми, тепер може відображати якість з’єднань Wi-Fi, доки маршрутизатор підтримує цю функцію. 
Планшет визначає, чи є з’єднання Wi-Fi дуже швидким, швидким, звичайним або повільним.

Крім того, власники Galaxy Tab S6 тепер можуть запитувати пароль мережі Wi-Fi від сусіднього пристрою, підключеного до того ж маршрутизатора, доки власник пристрою зберігається у списку контактів.

Наразі оновлення One UI 2.5 було випущено для Galaxy Tab S6 у Німеччині, але інші ринки наслідуватимуть його приклад. Якщо у вас є планшет, ви можете спробувати запустити оновлення вручну, відкривши Налаштування, відкривши оновлення програмного забезпечення та торкнувшись Завантажити та встановити. 

Нагадуємо! На нашому порталі проходить конкурс, в якому можна виграти 1000 грн виконавши декілька простих умов. Бажамо успіху та перемог!

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як врятуватися від спаму за допомогою одноразового номеру телефона

Ми уже не раз згадували про те, що не рекомендується залишати свій номер телефону у соцмережах та інших сайтах....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -