Реклама

З’явилась візуалізація Samsung Galaxy Tab S7

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні, з’явилась перша візуалізація Samsung Galaxy Tab S7 в мережі. Оприлюднив її Еван Бласс. Отож, як видно з зображення, Galaxy Tab S7 отримує чотири рівні сторони, на верхній частині корпусу довшої грані розташована селфі-камера. Отримає планшет додатково клавіатуру та задню кришку. Присутній тут і новий S Pen, проте окрім вигляду про його функції нічого невідомо.

Щодо характеристик, то облаштований планшет повинен бути чіпсетом Snapdragon 865 з 5G-модемом та 6Гб оперативної пам’яті. Екран, ймовірно, буде мати 11 дюймів та швидкість оновлення 120 Гц. Поки офіційних підтверджень характеристик немає. Представлення Samsung Galaxy Tab S7 очікуємо на заході Unpacked, що відбудеться 5 серпня.

Рекомендуємо: Samsung Випустить Новий Смартфон Galaxy Z.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Віртуальна реальність HTC Vive Cosmos Elite

Віртуальна реальність HTC Vive Cosmos Elite - це остання гарнітура VR з лінійки Cosmos. Гарнітуру Elite випустили для того,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -