Реклама

З’явились зображення Google Pixel 4a

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На сайті канадського магазину Google, сьогодні з’явились зображення Google Pixel 4a. Можливо, його розмістили там помилково, так як надпис до нього – “Nest Wifi”, але на фото ми його не бачимо. А можливо, це продуманий хід.

Смартфон має селфі-камеру, яка вбудована в дисплей, на задній панелі розташована одна основна камера та спалах. Також є сканер відбитків пальців та роз’єм для навушників.

https://itech.co.ua/novyny/ochikuyemo-nove-onovlennya-vid-chrome/

Варто звернути увагу і на надпис на екрані, де зазначена дата 12 травня. Можливо, якби не складна світова ситуація, Pixel 4a був би уже представлений.

Останнім часом Pixel 4a уже отримав сертифікати FCC, IMDA та BIS. Тож, залишилось небагато до надходження смартфону на ринок. Є інформація, що це може відбутись у жовтні.

Джерело: theverge

Рекомендуємо: Nokia Представили Власну Операційну Систему.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Несколько советов, которые помогут защитить пожилых людей от мошенников

Стаття доступна українською...В предыдущей статье мы обсудили новую мошенническую схему, которая касается WhatsApp, а сейчас продолжим похожую тему, а...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -