Реклама

Великобританія ввела санкції проти Huawei

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Великобританія ввела санкції проти Huawei, тим самим заборонив мережеве обладнання 5G Huawei. Заборона ввійде в дію 31 грудня 2020 року та триватиме до 2027 року. Суть заборони полягає в тому, що британським компаніям зв’язку заборонено будь-яким чином використовувати чи купувати компоненти Huawei 5G. Таке рішення було підписано прем’єр-міністров Б. Джонсоном на зустрічі NSC. Також планується повністю вивезти обладнання 5G-мереж від Huawei.

Пояснюють таке рішення тим, що китайська компанія є підвищеним ризиком, та Великобританія не може надалі гарантувати безпеку пристроїв Huawei 5G. Звісно таке рішення пов’язане із впровадженими санкціями США проти Huawei.

Huawei, у свою чергу, відповів на таку ситуацію так, що Великобританія вводить себе в цифровий розрив. Компанія Huawei протягом 20 років працювала на британському ринку. Зараз ж вони готові співпрацювати з урядом Великобританії для пошуку шляхів покращення зв’язку в країні та продовження їхньої співпраці.

Джерело: gov.uk

Рекомендуємо: Huawei Подали Найбільше Патентів В Сфері 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

3D-принтери, які друкують їжу: що це і чи потрібні вони?

У сучасному світі нас уже мало що може здивувати. Ще два десятки років тому ми не могли повірити, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -