Реклама

Очікуємо нове оновлення від Chrome

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Дане оновлення потішить тих, хто любить відкривати багато вкладок одночасно. Як повідомляє TheWindowsClub, Google планує зберегти термін роботи вашого акумулятора на 28%. Отож, очікуємо нове оновлення від Chrome.

Тепер детальніше. Нова функція буде спрямована на зменшення енерговитрат шляхом контролювання вимкнення JavaScript та інших трекерів, коли вкладки знаходяться у фоновому режимі. Дана функція поки тестується, але уже Google стверджує, що під час тесту, він зміг заощадити 2 години роботи батареї при відкритих 36 вкладках в фоновому режимі.

На даний момент, це оновлення доступне у версіях Chrome 86. Надалі ми очікуємо дане оновлення на усіх мобільних та настільних пристроях. Загалом, ми уже неоднократно читали про скарги користувачів на навантаження на пристрої під час роботи з Chrome, тому дане оновлення справді необхідне.

Рекомендуємо: Смартфон Google Pixel 4a Отримує Нові Сертифікати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Realme анонсує перший у світі смарт-телевізор SLED

Сьогодні надійшла інформація, що Realme анонсує перший у світі смарт-телевізор SLED 4K. Згідно інформації отриманої від Realme, телевізор...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -