Реклама

OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Орієнтуючись на успіх моделей серії OnePlus 8, які були випущені на початку цього року, OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G. Все це проходило на віртуальному заході, який відбувся сьогодні. Преміум-флагманська модель обіцяє безліч першокласних функцій, але менше вдосконалень в порівнянні з попередніми моделями серії T.

OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G

По-перше, модель не була модернізована до чіпсета Snapdragon 865+, як це було раніше, але зберігає чіпсет Snapdragon 865. Snapdragon 865 – це той самий чіпсет, що використовується на OnePlus 8, і він об’єднується з Snapdragon X55 5G Modem-RF System. Так забезпечується вражаюче багатогігабітне підключення 5G, професійну якість фотографії на швидкості Gigapixel, ігри на настільному рівні з ультра- реалістичною графікою та інтуїтивний досвід штучного інтелекту. Процесор також забезпечує підтримку дворежимного NSA + SA 5G та Wi-Fi 6, що забезпечує більш швидкі та надійні швидкості передачі даних.

OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G

Процесор у парі з 8 Гб / 12 Гб оперативної пам’яті, тоді як є 128 Гб і 256 Гб флеш-накопичувачів UFS 3.1.

Далі ми подивимось на дисплей OnePlus 8T 5G. Флагманський смартфон оснащений 6,55-дюймовим гнучким AMOLED-дисплеєм Fluid 2.5D із частотою оновлення 120 Гц, помітною різницею кольорів (JNCD) близько 0,3. Пікова яскравість складає до 1100 ніт та 8192 рівнями яскравості. Дисплей – це перший плоский 120 Гц дисплей, який коли-небудь отримав рейтинг A + від DisplayMate.

Камери у OnePlus 8T 5G

Для фотозйомки OnePlus 8T 5G оснащений надійним та універсальним набором камер, розробленим для ефективної зйомки будь-яких моментів у чітких деталях. На задній панелі встановлена система чотирьох камер, яка включає в себе 48-мегапіксельну основну камеру з оптичною стабілізацією зображення, 16-мегапіксельний надширококутний об'єктив, а також виділені макро- та монохромні об'єктиви, що дозволяє користувачам насолоджуватися фотозйомками на студійному рівні в дорозі.

OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G

На OnePlus 8T 5G також є 123-градусний надширокий об’єктив, який забезпечує нову перспективу для кадрування кадрів. Завдяки цьому користувачі можуть впевнено знімати величезні пейзажі, широку архітектуру та інші ширококутні об’єкти на весь огляд. Камера також оснащена вдосконаленим режимом Nightscape. Новий режим відеопортрету створює яскраві кліпи з природним ефектом боке на основі вдосконаленого ШІ, точно виявляючи та аналізуючи людські об'єкти та розмиваючи фон.

OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G

OP8T має акумулятор на 4500 мАг, але цього разу замість одного елемента він розділений на дві різні комірки для кращого відведення тепла. Пристрій постачається із власною зарядкою Warp Charge 65, яка є найдосконалішим рішенням для зарядки OnePlus. Нагадуємо: зарядний пристрій можна зарядити до 60% всього за 15 хвилин. Акумулятор може зарядитися від нуля до повного заряду всього за 39 хвилин. На телефоні є 12 датчиків температури, а також додатковий чіп для шифрування в адаптері та кабелі. Необхідно, щоб підтримувати комфортну температуру зарядки під час роботи з піковою потужністю 65 Вт.

OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G

Що стосується інтерфейсу, OnePlus 8T 5G поставляється як перший смартфон, крім моделей Google Pixel, на якому операційна система Android 11 працює нестандартно. Пристрій працює на Oxygen OS 11 на базі Android 11. OxygenOS 11 забезпечує покращений макет, сміливий дизайн та корисні функції. Також є вдосконалення Always On Display (AOD), вдосконалене управління жестами однією рукою, Zen Mode 2.0 та кілька інших удосконалень на стороні програмного забезпечення.

Ціна та доступність OnePlus 8T 5G

Ось ціни на OnePlus 8T 5G

  • 8 + 128 ГБ - 42999 ₹ / 599 € / 549 £
  • 12 + 256 ГБ - ,9 45 999/749 доларів / 699 євро / 649 фунтів
OnePlus офіційно анонсували смартфон OnePlus 8T 5G

Пристрій поставляється в кольорах Aquamarine Green & Lunar Silver. Відкриті продажі OnePlus 8T 5G розпочинаються 17 жовтня на Amazon.in, oneplus.in, OnePlus Store App, ексклюзивних офлайн-магазинах OnePlus та торгових точках.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Lenovo показала розумні окуляри з двома дисплеями і прихованою камерою

В рамках виставки CES 2021 компанія Lenovo показала розумні окуляри з двома дисплеями і прихованою камерою - ThinkReality A3. Окуляри...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -