Реклама

Google видалив три популярні дитячі додатки Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google видалив три популярні дитячі додатки Android більш ніж з 20 млн завантажень. Вони ставили безпеку даних юних користувачів під загрозу.

Мова йде про Princess Salon, Number Coloring і Cats & Cosplay. Сумарна кількість завантажень цих додатків перевищувало 20 млн. Вони були видалені з Google Play, після скарги організації IDAC (International Digital Accountability Council) на порушення додатками політики Google щодо збору даних.

Втім, «проштрафилися» не власне додатки, а використовувані в їх основі версії двигунів Unity, Appodeal і Umeng, які, імовірно, збирають такі дані, як Android ID і Android Advertising ID (AAID). Це може порушувати правила Google щодо захисту приватності і відстеження користувачів, що є великою проблемою в додатках, орієнтованих на аудиторію молодше 10 років.

Читайте також: Франція Та Нідерланди Зазивають ЄС Моніторити Google Та Facebook.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Facebook Business: що це таке і як користуватися менеджером?

Завдяки повному набору функцій для Instagram і Facebook, Facebook Business є практично незамінним інструментом для бізнес-сторінок і профілів на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -