Реклама

Смартфон OnePlus Nord отримав новий кольоровий варіант

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні смартфон OnePlus Nord отримав новий кольоровий варіант. OnePlus представила видання OnePlus Nord ‘Grey Ash’ разом із OnePlus 8T. Однак новий варіант буде доступний лише в одному варіанті.

OnePlus Nord Grey Ash – Ціна, доступність (Індія, Великобританія)

Смартфон OnePlus Nord отримав новий кольоровий варіант

Нова спеціальна версія OnePlus Nord “Grey Ash” доступна лише в 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ пам’яті. Що стосується ціни, то вона починається від 29 999 ₹ в Індії, 469 фунтів стерлінгів у Великобританії та 499 євро в Європі. Він буде доступний з 16 жовтня в 0:00 за тихоокеанським часом у Індії та з 15 жовтня о 0:00 за тихоокеанським часом у Великобританії.

Говорячи про колір, новий сірий надає витончену обробку задній частині OnePlus Nord. Однак сірий попіл менш інтенсивний у порівнянні з кольором сірого оніксу. З офіційних зображень заднє скло виглядає так, що воно має більш матове покриття, ніж глянцева фарба, яку можна знайти у варіантах Blue Marble та Grey Onyx.

Технічні характеристики OnePlus Nord

Тим не менш, решта пристрою ідентична. Його базовий варіант 6 ГБ / 64 ГБ починається з 24 999 ₹ виключно для Індії. Але інші варіанти зберігання на 8 ГБ / 128 ГБ та 12 ГБ / 256 ГБ доступні як в Європі, так і в Індії. Він оснащений 6,44-дюймовим дисплеєм FHD + AMOLED 90 Гц, процесором Snapdragon 765 5G. Також він оснащений 48-мегапіксельною задньою камерою Sony IMX586, оснащеною датчиком, і 32-мегапіксельною камерою Sony IMX616, оснащеною подвійними селфі. Пристрій підтримується акумулятором на 4115 мАг з підтримкою швидкої зарядки Warp Charge 30T (30W).

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Дети случайно нашли большую уязвимость в OC Linux

Стаття доступна українською...Сегодня мы узнали, как малые дети случайно нашли большую уязвимость в OC Linux. Как сообщается, двое детей...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -