Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3 підтримуватиме підекранну камеру

Смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3 підтримуватиме підекранну камеру

0

Раніше повідомлялося, що Samsung планує представити свою першу камеру під дисплеєм (UDC) з Galaxy Z Fold3. Тепер новий звіт підтверджує, що смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3 підтримуватиме підекранну камеру.

Інсайдер повідомляє, що Samsung Display розробили екран, який підтримуватиме UDC. Розрив між пікселями був збільшений, щоб пропускати світло. Незважаючи на це, потрібні спеціальні алгоритми для корекції зображення, оскільки світло заломлюється екраном OLED-дисплея. Модуль камери постачається Samsung LSI.

Тільки область над об'єктивом камери має ширші проміжки, оскільки це впливає на якість зображення на дисплеї. Ось макрознімок екрана Axon 20, який використовує подібний підхід для своєї підкамерної камери.

Макрознімок екрана ZTE Axon 20

Очікується, що Samsung Galaxy Z Fold3 буде представлений у третьому кварталі 2021 року. Прийняття UDC допоможе закріпити свою позицію нового флагмана (поки лінійки Galaxy Note об'єднуються).

Читайте також: З’явилися перша інформація про смартфон Samsung Galaxy S22.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version