Реклама

Смартфон Vivo S7e 5G запущено

Останні Новини

Декілька днів тому в мережі з’явились специфікації смартфона S7e 5G від Vivo. Сьогодні смартфон Vivo S7e 5G запущено у Китаї. Поставлятиметься він в трьох варіантах – Phantom Blue, Black Mirror та Silver Moon. Інформації про ціну поки немає.

Смартфон Vivo S7e 5G отримав 6,44-дюймовий AMOLED дисплей Full HD + з роздільною здатністю 2400 x 1080 пікселів. Парцюватиме телефон на чіпсеті MediaTek Dimensity 720 з 8 Гб оперативної пам’яті LPDDR4X та 128 Гб внутрішньої пам’яті UFS 2.1. Додатково присутній слот для карт microSD. Операційна система – Android 10 із FunTouch OS 10.5 та Multi-Turbo 3.0 для розширених функцій.

Щодо камер, то смартфон S7e 5G отримав основну камеру із датчиками - 64-мегапіксельний основний датчик, 8-мегапіксельний надширокий макрооб'єктив та 2-мегапіксельний датчик. Фронтальна камера - 32-мегапіксельна. Акумулятор отримав ємність 4100 мАг з підтримкю швидкої зарядки на 33 Вт.

Рекомендуємо: Запущено Планшет Alcatel Joy Tab 2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google збирає особисту інформацію. Як цьому запобігти?

Дана стаття буде дуже коротка, але корисна для усіх без виключення користувачів смартфонами на операційній системі Android. Сервіси від Google...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -