Home Новини сучасних технологій Смартфон Vsmart Aris Pro отримав підекранну камеру

Смартфон Vsmart Aris Pro отримав підекранну камеру

0

Раніше, єдиним смартфоном з підекранною фронтальною камерою був ZTE Axon 20 5G. Сьогодні ж, надійшла інформація, що смартфон Vsmart Aris Pro отримав підекранну камеру. Тобто це вже другий смартфон з такою технологією.

Смартфон Vsmart Aris Pro отримав підекранну камеру

Vsmart Aris Pro має 6,39-дюймовий дисплей FHD + AMOLED, який має 20-мегапіксельну камеру. VinSmart заявляє, що співпрацює з Науково-дослідним інститутом штучного інтелекту VinAI для розробки алгоритму обробки зображень ШІ спеціально для телефонів із камерами під екраном.

Телефон живиться від процесора Snapdragon 730 з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Живиться смартфон від акумулятора на 4000 мАг з підтримкою Quick Charge 3.0.

Vsmart Aris Pro оснащений чотирма задніми камерами, розташованими в рамці, яка сидить посередині телефону. Налаштування включає 64-мегапіксельну основну камеру, 8-мегапіксельну надширококутну камеру, 8-мегапіксельну телефото-камеру з 2-кратним оптичним збільшенням та 2-мегапіксельну макрокамеру.

Телефон поставляється з операційною системою Android 10, має підтримку двох SIM-карт (лише для нано). Він доступний у синьому, чорному, сірому та зеленому кольорах і вже доступний для попереднього замовлення. Вартість телефону становить 431 доларів США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version