Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 11 підтримує платформу BOINC

Смартфон Xiaomi Mi 11 підтримує платформу BOINC

0

Засновник BOINC Девід Андерсон (David Enderson) підтвердив, що смартфон Xiaomi Mi 11 підтримує платформу BOINC.

BOINC (Berkeley Open Infrastructure for Network Computing) – відкрита програмна платформа і некомерційне міжплатформене ПО для організації розподілених обчислень. BOINC пропонує комплекс для швидкої організації розподілених обчислень, рішення складається з клієнтської і серверної частини. По суті, BOINC пропонує бажаючим допомогти науці, надаючи потужності своїх електронних пристроїв для обробки різної інформації.

Девід Андерсон підтвердив, що Qualcomm Snapdragon 888 є дуже потужною однокристальної системою, яка відмінно підходять для завдань BOINC. Обчислювальні ресурси смартфона будуть використовуватися непомітно для користувачів, коли пристрій знаходиться в режимі очікування. Про те, як це позначиться на часі роботи без підзарядки, поки ніхто не знає. Xiaomi стверджує, що Xiaomi Mi 11 може стати в нагоді для різних проектів, таких як дослідження коронавируса, гравітаційних хвиль і пошук позаземних цивілізацій.

Сьогодні має відбутися прес-конференція Xiaomi, на якій компанія представить флагманський смартфон Xiaomi Mi 11, роутер, оболонку MIUI 12.5 і ряд інших продуктів.
Також сьогодні було показано розпакований смартфон Mi 11.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


Exit mobile version