Home Новини сучасних технологій Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro отримає неймовірний зум

Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro отримає неймовірний зум

0

Після виходу флагманського смартфона Xiaomi Mi 11, який виявився досить проблемним, як ми вже повідомляли вчора, вся увага шанувальників переключилася на прийдешню модель Xiaomi Mi 11 Pro. Сьогодні стало відомо, що смартфон Xiaomi Mi 11 Pro отримає неймовірний зум.

Добре відомий китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station стверджує, що смартфон Xiaomi Mi 11 Pro буде оснащений камерою з 120-кратним зумом. Також очікується, що в основній камері смартфона буде чотири модулі, а не три, як у Xiaomi Mi 11. Виробник зобов’язаний додати перископну камеру для якісного оптичного зуму. Через її відсутність в Xiaomi Mi 11 смартфон досить сильно критикують.

Нагадаємо, в Xiaomi Mi 11 встановлений головний датчик зображення Samsung ISOCELL HMX (S5KHMX) дозволом 108 Мп оптичного формату 1 / 1,33 дюйма з пікселями розміром 0,8 мкм, який до цього з'явився в Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10T Pro і Motorola Edge +. Висловлюється припущення, що в смартфоні буде встановлений ще не анонсований сенсор Sony IMX782 дозволом 50 Мп, який також повинен використовуватися в лінійці смартфонів Huawei P50.

Раніше Digital Chat Station точно першим повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30 і Xiaomi Mi 10, а також регулярно публікує інформацію, отриману від власних інформаторів у відділах досліджень і розробок різних компаній, так що цього джерела можна довіряти. Анонс Xiaomi Mi 11 Pro очікується в лютому.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version