Реклама

Смартфон з підекранною камерою пройшов тест на міцність

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Кілька місяців тому китайський технологічний гігант ZTE представив перший у світі смартфон з камерою Under Display – Axon 20 5G . Тепер смартфон з підекранною камерою пройшов тест на міцність від Зака на JerryRigEverything.

Камера Under Display є основним акцентом Axon 20 5G, і це відбивається на особливій увазі, яка їй приділяється. Проаналізувавши камеру, Youtuber перейшов до звичайних тестів на подряпини, згинання та опік, щоб визначити, чи вартий пристрій солі.

Смартфон з підекранною камерою пройшов тест на міцність

Для тесту на подряпини, як і більшість інших пристроїв зі скляним дисплеєм, він дряпається на рівні 6 за шкалою твердості Мооса. Лезо Зака ​​змогло відколоти деякі шматки від рами, оскільки воно виготовлене з пластику. Крім того, задня панель та вирізи камери виготовлені із звичайного скла, а задня панель має холодне глянсове покриття.

Тест на подряпини також проводився на оптичному датчику відбитків пальців під дисплеєм, і навіть після подряпин на мінеральному рівні 7 рівня він все ще міг легко розблокувати телефон. 

Під час випробування на вигин пристрій трошки вигнувся. Це не дивно, оскільки пристрій використовував пластикову рамку, але, незважаючи на незначний згин, пристрій все ще залишається цілим.

Смартфон з підекранною камерою пройшов тест на міцність

Нагадаємо, Axon 20 5G має 6,92-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2460 x 1080p та частотою оновлення 90 Гц. Він живиться від процесора Snapdragon 765G, який отримав акумулятор ємністю 4220 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 30 Вт та швидкої зарядки 4+.

Телефон має чотири задні камери - 64-мегапіксельну основну камеру, 8-мегапіксельну ширококутну камеру, 2-мегапіксельний датчик глибини та 2-мегапіксельну макрокамеру. Камера під дисплеєм має 32-мегапіксельний сенсор. У телефоні також є вбудований сканер відбитків пальців, “підекранний динамік”, та Android 10.

Axon 20 5G нещодавно був представлений за ціною 449 доларів для світового ринку .

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, где стоит хранить пароли от сайтов

Стаття доступна українською...Статей по мошеннических действий сейчас как никогда много, и на это есть причины. Последние несколько лет они...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -